×
Socr.cz
KATALOG SLUŽEB
STÁT SE ČLENEM
PRO ČLENY
KONTAKTY
O SOCR ČR
Jak/proč se stát členem
Důležité dokumenty
Organizační struktura
Sekretariát SOCR ČR
Představenstvo a VH
Členská základna
Zpravodajství
Tiskové zprávy a stanoviska
Statisticko-ekonomický servis
EU a zahraničí
Whats new
Dotace a vzdělávání
Dotace EU
Projekty Svazu
Konference a semináře
Poradenství
Vzdělávání
Odborná témata
Podnikatelské prostředí
Cestovní ruch
Obchod - potraviny
Obchod - spotřební zboží
Legislativa
Sociální dialog a tripartita
Komora obchodních řetězců
Ochrana osobních údajů (GDPR)
Co je obecné nařízení GDPR
Smlouva o zpracování os. údajů
Nejdůležitější pojmy
On-line nástroj
Dokumenty a užitečné odkazy
Titulní strana
Odborná témata
Obchod - potraviny
Výsledky výzkumu veřejného mínění - Udržitelné potraviny
Výsledky výzkumu veřejného mínění - Udržitelné potraviny
Publikováno: 8. 10. 2019
Zdroj:
SOCR ČR
Ke stažení
Průzkum_SOCRCR_dostupnost potravin.pdf
PDF
21.01.2021
829.54 KB
ODKAZY A ZPRÁVY
Koronavirus - užitečné informace
Energetika
Český systém kvality služeb
Kudy z nudy
Sledovatelnost tabákových výrobků (Track&Trace)
Právní elektronický systém - PES
100 let obchodu a cestovního ruchu
Ochrana osobních údajů
STRATEGIČTÍ PARTNEŘI