Pozvánka na kulatý stůl k projektu „HYGIENA PRODEJE POTRAVIN A ČESKÝ SPOTŘEBITEL – JAK DÁL?

Publikováno: 15. 11. 2017

Jménem pana Ing. Pavla Mikošky, viceprezidenta Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR (SOCR ČR) a pana Ing. Libora Dupala, předsedy správní rady Sdružení českých spotřebitelů (SČS), si vás dovolujeme pozvat na závěrečný kulatý stůl k projektu „HYGIENA PRODEJE POTRAVIN A ČESKÝ SPOTŘEBITEL – JAK DÁL?“, zakončený tiskovou konferencí.

Setkání se uskuteční v Praze dne 23.11.2017 od 10:30 hod. v sídle SOCR ČR (Těšnov 5, Praha 1). Viz kalendář zde.

Jedná se o osvětový projekt podpořený Ministerstvem zemědělství, realizátorem projektu je SČS (garantem projektu je Ing. Dupal), SOCR ČR je projektovým partnerem.

Základním cílem projektu je posílit povědomí spotřebitelů ve vztahu k hygieně prodeje nebalených potravin a ohleduplné chování spotřebitelů při nakupování. Projekt mapuje hlavní hygienické nešvary ze strany spotřebitele i prodejce a jejich řešení, se zaměřením zejména na hygienu prodeje nebaleného pečiva.

Po skončení kulatého stolu bude následovat přestávka s občerstvením a sklenkou vína.

Od 13:00 hod. plánujeme tiskovou konferenci. Na tuto TK vás také srdečně zveme.

Zdroj: SOCR

ODKAZY A ZPRÁVY

STRATEGIČTÍ PARTNEŘI

  • PP
  • KMV
  • Mastercard