On-line tisková konference - Český gastronomický sektor v korona-roce

Publikováno: 19. 11. 2020

Vážení členové zveme Vás na online tiskovou konferenci.

On-line doba nekončí, on-line doba trvá. Přijměte proto pozvání na další takto vedenou konferenci. Z pohodlí domovů nebo odkudkoli odjinud se dozvíte, jak jednotlivá protikoronavirová opatření tvrdě zasáhla gastronomický sektor. Kdy asi zase normálně zajdeme na jedno, na dvě nebo na tři? Poklábosit o životě nebo o fotbalu? Hovořit budeme mimo jiné o těžkém jaru a ještě těžším podzimu a pokusíme se hledat řešení, jak alespoň částečně zmírnit následky vládního uzavření všech restaurací, hospod, pivnic a barů.

 

Hovořit na dálku budeme tedy mimo jiné o:

  • těžkém jaru a ještě těžším podzimu z pohledu provozovatelů restauračních zařízení, a to řečí čísel,
  • funkčnosti pomoci gastrosektoru ze strany státu,
  • hledání řešení, jak zabránit postupnému uzavírání.

 

Hosté:

  • Tomáš Prouza, prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR
  • Jakub Špika, Commercial Manager výzkumné společnosti Nielsen
  • Petr Menclík, ředitel společnosti Dotykačka ČR
  • Václav Stárek, prezident Asociace hotelů a restaurací ČR
  • Luboš Kastner, garant projektu „Moje restaurace“ z Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR

 

Kdy: ve čtvrtek 19. listopadu 2020 od 11:00 hodin

 

Konferenci můžete sledovat na FB profilu SOCR ČR: https://www.facebook.com/socr.cz/ 

Zdroj: SOCR ČR

ODKAZY A ZPRÁVY

STRATEGIČTÍ PARTNEŘI

  • PP
  • KMV