Příručky projektu 52.00066

Publikováno: 18. 7. 2012

Pracovně právní vztahy; Systém kritických bodů (HACCP)
V rámci realizace projektu Svazu s názvem "Komplexní program adaptability lidských zdrojů členů Svazu obchodu a cestovního ruchu ČR v maloobchodě a službách v maloobchodě", reg. č. CZ.1.04/1.1.06/52.00066 byly vydány dvě následující příručky. První se týká systému kritických bodů (HACCP) při prodeji potravin v potravinářském maloobchodu a druhá se zabývá pracovně právními vztahami. Kompletní příručky naleznete v příloze.
Autor: Ondřej Hudi

Ke stažení

prirucka---pracovne---pravni-vztahy.pdf PDF 16.10.2019 494.07 KB
prirucka---systemu-kritickych-bodu-_haccp_.pdf PDF 18.10.2019 1.13 MB

ODKAZY A ZPRÁVY

STRATEGIČTÍ PARTNEŘI

  • PP
  • KMV
  • Mastercard